Gratis Clubfitting bij Jumbo Golf

14_Wat_is_clubfitting_Category_960_379

Wat is clubfitting?

Wij hechten veel waarde aan clubfitting en hebben daarom al onze golfwinkels uitgerust met meerdere fitting bays met Track man apparatuur. Hiermee analyseren onze clubfitters jouw bal vlucht en gaan op zoek naar de clubs met de juiste lengte, flex en gewicht om de optimale balvlucht voor jou te bereiken. 

Tijdens een gratis clubfitting sla je eerst een paar ballen met je eigen club(s). Door deze slagen te meten met Trackman technologie kunnen we je balvlucht heel nauwkeurig analyseren. 

Vervolgens sla je diverse ballen met andere, nieuwe clubs, om te kijken welke het beste bij jou passen en wat ze je opleveren in termen als meer afstand, nauwkeurigheid, consistentie, etc. Op basis van deze analyse, onze kennis en ervaring helpen we jou om de club(s) te vinden die het beste bij jouw golfswing passen.

We beschikken over een zeer ruim assortiment aan democlubs van alle toonaangevende golfmerken en stemmen af welke clubs jij graag in jouw tas ziet en zorgen voor de juiste grip en dikte.

Golfclubs zijn afzonderlijk ook nog aan te passen. Denk aan verlengen of inkorten, maar bijvoorbeeld ook het veranderen van de shaft of grip van de club.

Het doel van onze clubfitters is altijd: dé club vinden die het beste bij jou past zodat jij het meeste plezier uit je golfspel haalt. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Voor iedere clubfitting nemen we ruim de tijd, namelijk een uur. Een clubfitting is altijd geheel vrijblijvend en we geven je een eerlijk advies. Is de conclusie aan het einde van de fitting dat je misschien nog helemaal geen nieuwe clubs nodig hebt, dan zullen we je dat ook zeggen. Want een eerlijk advies vinden we het allerbelangrijkste.

60 dagen tevredenheidsgarantie

Besluit je naar aanleiding van een clubfitting een club of set te kopen, dan krijg je van ons 60 dagen tevredenheidsgarantie. Oftewel; ben je binnen 60 dagen toch niet helemaal tevreden over je aankoop dan kom je gewoon terug en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Europese Prijscheck

Wij hanteren onze eigen Europese prijscheck, waarbij we de prijzen van onze golfclubs vergelijken met die van onze concurrenten. Zo weet je zeker dat je bij ons nooit te veel betaalt voor je nieuwe golfclub(s). Lees hier meer over onze Europese Prijscheck.

Gratis afspraak maken?

Overtuig jezelf van de meerwaarde van een clubfitting.

Via onderstaande knop maak je eenvoudig een gratis clubfittingafspraak bij de Jumbo Golf vestiging bij jou in de buurt.